esmaspäev, 7. detsember 2015

A mis see nädalavahetus tõi?

Reedel käskis kontorimaja mul peole minna:



Kuulasin sõna ja läksin jõulupeole. Laevale, millel Lady Raven nimeks. Olenemata tormist, mis Rootsit toosama päev raputas. A miks mitte eks? Õnneks Emand Ronk hoidis meid hästi. Kõik tõid kaasa midagi oma maale iseloomulikku ja seega sõimegi saksa kartulisalatit, baguette'i pestoga, seda head vorsti, mida Sam alati toob, jaapani riisipalle kukeseentega, jõime glögi ja magustoiduks oli saksa šokolaadikook, prantsuse juustukook ja kamavaht. Karda ja kellukesi ja tulukesi ja jõulumuusikat. Nalja sai ka kamaluga. No vaadake ise, kui lõbus meil on:



Laupäev tõi suurejoonelise pesupesemise. Lõpuks sain endale aja! Muidu oleks pidanud riideid ostma minema. Siinkohal teile ka pilt meie imekaunist pesuruumist:


Õhtul käisin kirikus jõulukontserdil, kus mind ära ehmatati tütarlapsega, kellel küünlad peas põlesid... Hiljem sain teada, et see on Lucia, rootslaste VÄGA oluline jõulutraditsioon. Tööl on ka Lucia auks üritus neljapäeval. Seekord õnneks kell 9, mitte 7.45. :D

Ja et te teaks (kes mu Instagrami ei jälgi või selle ära blokkinud on toidupiltide rohkuse tõttu), siis minu tee tööle on varahommikuti selline:


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar